Word nu lid

Jeugzeilkamp Basis

Titel:
Jeugzeilkamp Basis
Wanneer:
ma, 8 juli 2019, 09u00 - vr, 12 juli 2019, 18u00
Locatie:
Ostend Sailing - Oostende,
Categorie:
Zeilschool

Omschrijving

De zee, enkel echte avonturiers kunnen en durven deze trotseren! Over de schuimende golven varen, het zilte nat in de haren voelen,... echte zeebonken halen hun hart op. Een combinatie van zowel Catamaranzeilen als andere zeesporten staan voor je gepland. Vooral Catamaran komt aan bod, maar als er eens te veel wind is of sowieso als afwisseling, doen we ook eens golfsurfen of zeeraften.

Voorkennis nodig

Er is basiskennis vereist om aan dit kamp deel te nemen, je krijgt geleidelijk aan de nodige technieken voorgeschoteld, met de bedoeling toch zelfstandig de catamaran te besturen. Met basiskennis gaan we er van uit dat je al eens een ervaring hebt gehad met windsurfen, zeilen, ...
Het is mogelijk om je basisbrevet of evolutiebrevet te behalen of stempels aan te vullen! Twijfel niet en vraag de nodige info op. Zal jij de zee temmen?

Externaat - internaat - opvang

Bij de periodes waar er internaat mogelijk is, vinden de overnachtingen plaats op onze locatie en slaap je in het logeerschip ‘de Karel Cogge’ in Nieuwpoort waar maximaal 28 personen terecht kunnen.
Een kamp in internaat start op zondagavond om 18u en eindigt vrijdagnamiddag om 17u30. Wij zorgen voor de verplaatsing tussen het logement en de catamaranclub.

Een kamp in externaat  duurt elke dag van 9u30 tot 16u30.
Opvang mogelijk van 8u30 tot 18u, inschrijven verplicht.

Schrijf je hier in via ons kampenportaal!

Leeftijd:
Vanaf 9 jaar
Voorwaarde:
100 m kunnen zwemmen, basis in een windsport
Prijs:
Catamarankamp in externaat - € 330,00 p.p.
Catamarankamp in internaat - € 475,00 p.p.

Contact informatie

Naam:
Secretariaat Ostend Sailing


Locatie

Locatie:
Ostend Sailing - Website
Straat:
Halvemaandijk
Postcode:
8400
Plaats:
Oostende
Land:
Belgium