Word nu lid

YOUNG & YOUNGER gezinskamp catamaranzeilen

Een actieve gezinsvakantie voor wie houdt van zon, water en strand.  Quality time!

Op onze stabiele catamarans leren de 2 toffe zeilmonitoren je alle truukjes van het zeilen, en hoe we met de kracht van de wind zo snel mogelijk over de het water kunnen varen.  We leren je ook knopen leggen, over de stroming en de golven, en hoe zelfs de zon ons wind kan geven. Je zult genieten van het uitzicht op het strand en de duinen vanop het water, of misschien spotten jullie wel een zeehond in het water.  De stoere zeilers mogen ook boven het water hangen, dan lijkt het precies of je aan het vliegen bent boven het water

Lees meer...

Catamarankamp

Aan het roer of in trapeze hoog boven het water hangend en op 1 romp lekker hard door het water snijden terwijl een zeehondje zonnebadend op een golf naar jou lijkt te lachen. Wie voelt zich niet geroepen om de zee te trotseren met een catamaran?

Lees meer...

Beachmix kampen

Beachmix kampen

Zin in een week vol supertoffe activiteiten aan zee, waar je volledig los kan gaan tijdens allerlei water- en strandsporten? Kom naar Oostende en beleef een onvergetelijk sportkamp, waar plezier, avontuur, vriendschap, zee en strand dagelijks op het programma staan!

Wat staat er gepland? Initiatie Golfsurfen, Skimboarding, Flingo, Kiting, rafting,… Doe eens zot en ga samen op strand en op zee te keer! We gaan ook eens jumpen in Hangtime!

Een mix van strand-, water- en brandingsporten en nog veel meer leuke creatieve activiteiten

Lees meer...

Golfsurfkampen

De surfspot aan de Ostend Sailing behoort tot de beste die België kent, en net daar kun je leren golfsurfen!

Leren surfen als de beste, maar wel op één van de allerbeste surfspots van Belgie! Fun gegarandeerd want het programma bevat meer dan surfen alleen: ook het beste van onze nevenactiviteiten staan tijdens dit kamp gepland. Denk maar aan zeeraften - kajak - kiting - ... en nog vele andere.

De monitoren zijn bovendien erkende surfinitiators, je kunt dus tijdens het kamp zelf je brevet behalen. Beleef een mega tijd in de branding en hou je klaar om te peddelen. Word jij de Big Kahuna, of ga je voor een regelrechte Wipe-Out? Onvergetelijk wordt het zeker!

Lees meer...