Word nu lid

De Kust Trail Run op 3 september bij Ostend Sailing

Kust Trail Run

Dit jaar hebben we het genoegen om de tweede editie van de KUST Trail Run in onze club te verwelkomen op zaterdag 3 september. Jullie zijn van harte welkom met jullie familieleden en vrienden voor een unieke run van  8, 14 en 22 km langs strand en duinen richting Bredene en De Haan. Inschrijven kan op www.kusttrailrun.be. Vanaf 10 uur worden dus achtereenvolgens drie starten gegeven.

Let wel, het wordt zeker een hectische dag vermits ook onze jaarlijkse DBB Challenge dan doorgaat. In samenspraak met de organisatoren van de Kust Trail Run hebben wij ervoor gezorgd dat jullie zonder problemen met de boten het strand kunnen bereiken om startklaar te zijn op zaterdag om 13.50 uur en op zondag om 12.50 uur.

Deze Kust Trail Run is een voorsmaakje van een aantal initiatieven die we willen nemen in het licht van “Oostende Europese sportstad 2017”. Graag zouden we de Ostend Sailing in 2017 willen omdopen tot een zeer gastvrije en dynamische club, open voor de meest diverse  sporten en dit op een unieke locatie. Altijd met de nadruk op onze kernactiviteiten: catamaran zeilen en andere water- en strandsporten.