Word nu lid
The form #15 does not exist or it is not published.

Viering Start Bouw Nieuw Clubhuis op 6 oktober om 10.30 uur

Het is eindelijk zover! Na jaren van hard werken om de vereiste financiering bijeen te brengen en tevens de nodige vergunningen te bekomen, kondigen wij met veel trots de feitelijke start van de bouw van ons nieuw clubhuis op het strand van de Oosteroever aan. Zonder de steun van onze subsidieverstrekkers, sponsors en de verschillende betrokken overheden was dergelijk ambiteus project nooit mogelijk geweest. Met dit gebouw heeft Ostend Sailing echt de ambitie om de referentie beachclub van de middenkust te worden.

Om deze nieuwe mijlpaal in de 30-jarige geschiedenis van de club te vieren nodigen wij alle leden en sympathisanten op vrijdag 6 oktober uit op de ceremoniële start van de bouw. Het ceremoniële gedeelte start om 10.30 uur stipt met een toelichting van het project en enkele korte toespraken van Oostends Burgemeester Johan Vande Lanotte, Provinciaal Gedeputeerde voor Toerisme en Recreatie Franky De Block alsook Provinciaal Gedeputeerde voor Sport Carl Vereecke. Daarna volgt een receptie met hapjes.

Dit project komt tot stand mede dank zij de financiële ondersteuning van de Stad Oostende, Toerisme Vlaanderen, de Provincie West-Vlaanderen en de Europese Commissie. Het nieuwe clubgebouw voorziet naast de sportieve infrastructuur ook in een horecafunctie, toegankelijk voor iedereen.

Deelname is gratis maar omwille van organisatorische redenen is registratie vereist via het onderstaande inschrijvingsformulier