Jeugdkamp Catamaranzeilen - BASIS

Jeugdkamp Catamaranzeilen - BASIS

Aan het roer of in trapeze hoog boven het water hangend en op 1 romp lekker hard door het water snijden terwijl een zeehondje zonnebadend op een golf naar jou lijkt te lachen. Wie voelt zich niet geroepen om de zee te trotseren met een catamaran?

Hou je van water, snelheid en sensatie ?  dan is Catamaranzeilen zeker iets voor jou.  Door de 2 rompen is de catamaran heel stabiel op het water, en kan je gemakkelijk van het strand vertrekken.  Maar hierdoor kan hij ook veel sneller varen dan een klassieke zeilboot ! 

Vooral Catamaranzeilen komt aan bod, maar als er eens wat teveel of te weinig wind is, dan hebben we nog een hele resem andere leuke water- en strandsporten klaar om van te genieten.

Onze cursussen volgen het officiële programma van de zeilfederatie WWSV.  Op het einde van de week kan je dus je zeilbrevet BASIS behalen.

BASIS :

je leert hoe je een catamaran optuigt en bestuurt.  Je leert er ook zeilerslatijn, knopen maken (en ook weer los krijgen !), over de voorrangsregels, maar ook over de golven en stroming op zee.

VOORKENNIS NODIG

BASIS :  We bevelen ten zeerste aan dat je reeds vooraf enige zeil- of surfervaring hebt opgedaan op binnenwater. 

Informatie

Startdatum 12/07/2021 9:30
Einddatum 16/07/2021 16:30
Aantal plaatsen 3
Inschrijven tot 09/07/2021 20:00
Prijs per persoon € 340 / € 290
Ledenprijs kids € 290,00
Minimum deelnemers 4
Leeftijd vanaf 10 jaar

Wij accepteren geen inschrijvingen meer