Word nu lid

Terugkomdagen

IMG 9870 banner small

 

Heb je een stoomcursus gevolgd en wil je nog meer zeilen, maar je hebt nog geen eigen catamaran ?Stoomcursus Z01808

Wil je een cursus Evolutie volgen, maar moet je nog enkelen ontbrekende stempels halen voor je brevettenboekje ?

Voor de veiligheid verkies je om te zeilen onder begeleiding ?

Of gewoon voor de fun !?

 

Terugkomdagen

Zeilen = doen. Daarom organiseren we vanaf mei tot en met oktober vrijwel iedere maand een terugkomdag voor onze cursisten. Onder begeleiding van onze ervaren monitoren kun je je kennis nog eens opfrissen, en genieten van het catamaranzeilen. We trachten tijdens iedere terugkomdag ook wat nieuwe technieken bij te brengen. We zien deze dagen dan ook als het verlengde van onze zeilschool. Ideaal ook om de ontbrekende stempels in je brevettenboekje aan te vullen (* gelieve dit te vermelden bij je inschrijving !). Maar bovenal primeert genieten van het catamaranzeilen.

 

Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers. De volgorde van inschrijving is bepalend indien er teveel inschrijvingen zijn. Alle inschrijvingen moeten binnen zijn op woensdagavond. Op donderdagavond wordt beslist op basis van de meteo en het aantal inschrijvingen (minimaal 4 zeilers) of de terugkomdag wel/niet doorgaat.

 

XGFE7745

 

Data:
Zie kalender           Start : 10u     Einde : 17u
 
                                 Najaar 2020:    29 en 30 aug       12 en13 sept      10 okt
Inschrijving:
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ten laatste woensdag voor de gekozen terugkomdag  (first come first served)
Bevestiging:
Per mail op de donderdagavond voor de terugkomdag De terugkomdag zal geannuleerd worden indien de weersomstandigheden niet veilig geacht worden en/of er < 4 inschrijvingen zijn.
Min. deelnemers:
4
Max. deelnemers:
16
Voorwaarde:
Minstens 1 stoomcursus of jeugdkamp gevolgd hebben
Onkosten:
Leden:   Volwassenen 75 EUR p.p.        Jeugd 50 EUR p.p.
Niet-leden: 125 EUR p.p.