Partners

Ostend Sailing dankt van harte zijn talrijke partners die hun volle steun betuigen bij de uitbouw van de clubactiviteiten. Dankzij deze partners is Ostend Sailing toe aan de bouw van een nieuw clubhuis met een unieke accommodatie op het strand van Oosteroever en zullen de leden ook kunnen genieten van een groter aanbod aan activiteiten zoals privé-lessen voor catamaranzeilers, kiters en golfsurfers.
 

Gezocht:

Een horeca partner met interesse in een concessie voor de exploitatie van de catering activiteiten van de Ostend Sailing club m.n. een bar en brasserie van ongeveer 150 m² (bar, restaurant, keuken op 1ste verdiep en opslag op gelijkvloers) en 384 m² panoramisch buitenterras; lange termijn contract.
Lastencohier en voorwaarden op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (0475)429365.

Kandidaten sponsors
Sailing Academy : 5-jarig contract met visibiliteit op alle zeilen van de lesboten Gold en Silver sponsors : 3-jarig contract met exclusiviteit voor bepaalde clubactiviteiten.
Voorwaarden op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel (0475)429365. 

Onze partners

Officiële partners

Interreg     Logo Seaconomics      logo Toerisme Vlaanderen       Logo Oostende   

Logo De Kust      West-Vlaanderen     Logo Westtoer 
Sectoriële partners

Logo VYF    Logo BMA
Club House Sponsor

Beschikbaar
Sailing Academy Sponsor

Interesse om exclusieve sponsor te worden van onze Sailing Academy en gedurende 5 jaar uw bedrijf een grote visibiliteit te geven op alle zeilen van onze lesboten ?
Contacteer ons voor de voorwaarden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (0475)429365.
Gold sponsors

logo keyware large    logo MEXT large
Silver sponsors

Logo Outsider Coast       FLINN
Logistieke sponsors

Nacra - Sail4U
Media partners

logo Varen    logo Clubracer