Word nu lid

Zeil- en fietsuitstap met en voor de club

Zeil- en fietsuitstap met en voor de club

Zeil- en fietsuitstap met Oostendse zeilclubs

We rekenen op een grote opkomst voor onze familie uitstap richting Westkust (SYCOD), dit jaar in samenwerking met de RNSYC en de WOS! Graag hadden we ook nog andere vrienden van de Oostendse watersport- en natuurverenigingen erbij. Er zijn al vele kandidaten die zullen meezeilen (met eigen boot) en meefietsen (met eigen fiets) en die op deze wijze de bouw van ons nieuw clubhuis willen steunen (lees Watersport Basis Oosteroever).


SYCOD en KYC zullen op het zelfde tijdstip vertrekken en "tegenvaren" en "tegenfietsen". We verbroederen aan de Westkust (in het SYCOD) met een hapje en een drankje en varen/fietsen daarna terug naar Oostende, waar je in ons clubhuis bij de apéro kunt nakeuvelen (indien gewenst, best tafel reserveren). Schrijf je in om veiligheidsredenen en ook zodat we jou tijdig alle verdere details kunnen bezorgen.

 

Programma zeilers :

10.00 uur : Veiligheidsbriefing

10.15 uur : Start in OSTEND SAILING (richting Oostduinkerke)

14.30 uur : Vertrek terug naar Oostende

 

Programma fietsers :

10.00 uur : Veiligheidsbriefing

10.15 uur : Start in OSTEND SAILING (richting Oostduinkerke)

15.00 uur : Vertrek terug naar Oostende

 

Catering voor allen : zelf ter plaatse te bestellen en af te rekenen

13.00 uur : Hapje en drankje in SYCOD

18.00 uur : Apero in OSTEND SAILING

 

Safety first : door in te schrijven of deel te nemen gaat elke deelnemer de volgende verbintenissen aan

ik neem deel aan deze activiteit op eigen risico zonder aansprakelijkheid van de club noch van het bestuur ik zal de veiligheidsbriefing bijwonen bij aanvang van de activiteit en eventuele instructies opvolgen ik ben in het bezit van de nodige veiligheidsuitrusting (+ herstel-kit voor de fiets) ik neem minstens een gsm en zo mogelijk (op zee) een VHF met me mee; ik registreer het noodnummer van het MRCC 059/70.10.00 in mijn gsm alsook het nummer van de rescue op zee 0477/20.37.79 (Luc) en te land 0473/53.13.96 (Nancy) ik onderteken de deelnemers checklijst bij vertrek en aankomst en verwittig als ik beslis om niet (verder) deel te nemen aan de uitstap Meer info op : https://www.ostendsailing.be/club/safety-first

Informatie

Startdatum 21/07/2022 10:00
Einddatum 21/07/2022 18:30
Aantal plaatsen 74
Inschrijven tot 19/07/2022 20:00
Prijs per persoon Gratis voor iedereen - inschrijven vereist

Wij accepteren geen inschrijvingen meer