Word nu lid

STEUN ONZE SYMPATHIEKE OLYMPIERS

Wist je dat Yannick Lefèbvre (Oostende-Oosteroever) en Tom Pelsmaekers (Lier) o.m. in onze club hun olympische campagne richting Parijs 2024 op hun 49’er voorbereiden?
Recent zijn ze in deze spectaculaire zeildiscipline 5de geworden in het Duitse Kiel met meer dan 90 deelnemers.

Na het Europees kampioenschap, deze week in Denemarken (Aarhus), strijken ze opnieuw neer op Oosteroever op zaterdag 23 juli

Vanaf 11:00 uur een lang verwachte clinic voor wedstrijdzeilers van binnen en buiten de club o.l.v. Yannick en Tom

Vanaf 17.30 uur is iedereen ook welkom om te komen luisteren naar hun olympische ambities.  Omstreeks 18.30 heffen we het glas op hun gezondheid en schuiven we aan voor een heerlijke BBQ.

 

Schrijf hier in voor de BBQ en de clinic

De inkomsten uit de clinic en de winst van de BBQ gaan integraal naar Yannick en Tom als waardering van ons allen en financiële steun voor hun campagne.

Boot camp voor wedstrijdzeilers - 2022

Na het succes van vorig jaar en het grote enthousiasme van de deelners, organiseren we dit jaar opnieuw een Boot Camp voor onze wedstrijdzeilers.  Ook wedstrijdzeilers van andere clubs zijn van harte welkom.  Meer info hier

De inschrijvingen voor onze zeilcursussen en -kampen zijn geopend

Vanaf heden kan je je inschrijven voor een leuke actieve vakantie :

- Jeugdkampen catamaranzeilen - beach mix - golfsurfen

- Young & Younger - gezinskampen catamaranzeilen

- Stoomcursussen voor volwassenen

- Terugkomdagen

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

16/oktober : Fin de Saison - win een catamaran zeilvakantie !

Het zeilseizoen van 2021 is bijna uitgezeild.  Tijd om nog eens een laatste baantje te zeilen op onze laatste terugkomdag van 2021, of om nog eens samen terug te blikken op die vele mooie momenten en al die nieuwe activiteiten die we dit jaar konden aanbieden. Daarom organiseren we op zaterdag 16 oktober een gezellige diner en verloten we onder de aanwezigen enkele mooie prijzen, waaronder een zeilvakantie in Griekenland !

Lees meer...

ENECO Clean Beach Cup 2021 - 12 sept

Zoals vele watersportclubs zal ook dit jaar Ostend Sailing vzw deelnemen aan de inmiddels bekendeEneco Beach Clen kids ENECO CLEAN BEACH CUP.

Het strand van Oosteroever is al vrij proper dankzij de voortdurende inspanning van velen zoals de Proper Strand Lopers en vele andere natuurliefhebbers, maar toch hierbij onze warme oproep om talrijk deel te nemen aan deze “clean up” en samen de problematiek rond het zwerfvuil onder de aandacht te brengen.

 

13u00 : Start van het event.  De zeilclub zal toegankelijk zijn voor iedereen

17u30 : mega groepsfoto met alle deelnemers aan deze opruimacties

17u45 : Franky Bauwens, gids bij het Marien Ecologisch Centrum, zal ons kort toespreken met een stand van zaken over de steeds toenemende “plastic soup”.

18u00 : einde van de activiteit

 

Help een handje mee en geniet van een gratis overnachting

Lees meer...