Word nu lid

Stoomcursus catamaranzeilen voor volwassenen

Lessen Caramaran stoomcursus volwassenen 2 S

 Altijd al eens zin gehad om het roer in eigen handen te nemen ?

Of om de sensatie te proeven van een catamaran die razendsnel van de golven surft ?
Of gewoon om met je partner of vriend(in) lekker relax maar toch een beetje sportief en avontuurlijk te genieten van zon, zee, en een zacht briesje ?
Je bent nooit te oud om te leren !

 

Stoomcursus BASIS

Ostend Sailing biedt een unieke formule aan voor volwassenen. Onze doelstelling is om je op 3 dagen alle basiskneepjes van het catamaranzeilen bij te brengen en je klaar te stomen om zelfstandig te zeilen op zee bij mooi weer. Al doende leer je, dus focussen we ook vooral op de praktijk. De ervaren lesgevers volgen de deelnemers op van zeer nabij op en sturen individueel bij waar nodig.

Alle deelnemers krijgen een brevettenboekje van de zeilfederatie, waarin de kennis wordt bij.

EORV4991

Stoomcursus EVOLUTIE

Heb je de basiskneepjes onder de knie, en wil je een stapje verder ? 

Een versnelling hoger schakelen ? Boven het water hangen in trapeze terwijl je door de golven snijdt ? Nog sneller van de golven afsjeezen met spinaker ?

De stoomcursus EVOLUTIE wordt op onze TOPAZ 16 catamarans gegeven.  Afhankelijk van de weersomstandigheden focussen we op het zeilen in trapeze (zowel fokkemaat als stuurman) of met spinnaker.  Daarnaast zie leer je ook kapseizen....en hoe de catamaran ook weer recht krijgen, en wordt je ingewijd in de regels en technieken van het wedstrijdzeilen.

Om deel te nemen aan de cursus BASIS moet je kunnen zwemmen.  

Om deel te nemen aan de cursus EVOLUTIE moet je de basiscursus gevolgd hebben.

 

NIEUW vanaf 2021:

voor ouders en kinderen (9-16j) die samen van een actieve watersportvakantie willen genieten organiseren we YOUNG & YOUNGER kampen. Voor alle info zie gezinskampen

 

Onze Stoomcursussen in 2021 : 

Al onze Stoomcursussen voor 2021 zijn reeds volzet.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om automatisch op de hoogte gehouden te worden  wanneer de nieuwe kalender voor 2022 online komt.

Data:
Lessen 10u-17u
       BASIS:
       19-20-21 juni 2021 - VOLZET
       24-25-26 juli 2021 - VOLZET
       6-7-8 augustus 2021 - VOLZET
 
 
   
       EVOLUTIE
       24-25-26 juli 2021- VOLZET
       14-15-16 augustus 2021 - VOLZET
 
 
Prijs:
Actief lid catamaranzeilen : 350 EUR
Niet-leden : 450 EUR 
 
Deelnemers :              min. 4 pers.      max. 8 pers.
Inschrijving :               stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
  

Wanneer je de smaak te pakken hebt van het catamaranzeilen na het volgen van onze stoomcursus, ben je van harte welkom op onze maandelijkse TERUGKOMDAGEN !

Onze Stoomcursussen in 2022 :

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan houden wij je op de hoogte zodra onze nieuwe kalender wordt gepubliceerd !