Word nu lid

Ostend Sailing Boot Camp voor wedstrijdzeilers 2024

 

Van 27 april t.e.m. 1 juni 2024.Logo Ostend Sailing Academy

Ideale voorbereiding voor het zeilseizoen tijdens 4-tal week-ends (1 dag per WE) met workshops en clinics over het materiaal, de regeling van de boten, de tactiek, de fysieke gesteldheid van de bemanning, de reglementen en tips & tricks voor de wedstrijdzeilers, én oefenwedstrijden.

Inschrijven : zie verder in dit artikel.

Met dank aan Sebbe, Laurent Verbeeck en het CATACARE-team voor de steun !

 

AGENDA (voor wijzigingen vatbaar)

Zaterdag 27 aprilStart BOOT CAMP – - boten welkom op het strand bij OSTEND SAILING voor onderhoud en check van uw materiaal door CATACARE 

Zaterdag 4 mei : Sessie 1 - zeilen

Woensdag 8 mei - Zondag 12 mei : de deelnemers van onze boot camp die ook deelnemen aan de catamaran wedstrijd tijdens 'La Semaine de La Rochelle' genieten van de coach begeleiding van CATACARE .  Info en inschrijven voor de wedstrijd via deze link.

Zaterdag 18 mei : Sessie 2 - zeilen

Zaterdag 25 mei : Sessie 3 - zeilen

Zondag 1 juni : Sessie 4 - zeilen (Sebbe)

 

Dagprogramma van de zeilsessies :

10u30 – 12u00 : optuigen
12u00 – 13u00 : lunch en briefing
13u30 – 16u00 : zeilen
17u00 – 18u00 : debriefing

 

INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingen verlopen enkel via de website van Ostend Sailing, niet via mail of Whatsapp !!

Click op onderstaande data voor inschrijving per sessie, of schrijf éénmalig in voor de volledige reeks

Stuurman en fokkemaat dienen zich individueel in te schrijven.

Wie wil deelnemen aan La Semaine de La Rochelle kan zich inschrijven via deze link. van de wedstrijdorganisatie.  Gelieve je deelname ook aan het secretariaat te melden, zodat we dit ook kunnen communiceren naar CATACARE.

 

DEELNAMEVOORWAARDEN

Dankzij de gewaardeerde medewerking van CATACARE houden we onze deelname in kosten (inclusief ligplaats 27/04 - 02/06) beperkt

  • Inschrijving voor het volledige Boot Camp : leden 50€ p.p. / niet-leden 120 € p.p.
  • Inschrijving per sessie : leden 25€ p.p. / niet-leden 45€ p.p.
  • Verplaatsing, Inschrijving en verblijf voor de wedstrijd in La Rochelle is niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld voor de boot camp.
    Boot_Camp_2021_leren_starten.jpg

De sessies gaan in principe door op zaterdag met zondag als reservedag.

Deze BOOT CAMP gaat door van zodra er 8 deelnemende boten zijn. Voornoemde agenda is voorlopig en kan aangepast worden in functie van de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van coaches en lesgevers, die indien nodig kunnen vervangen worden.

De deelnemers gaan uitdrukkelijk akkoord dat hun persoonlijke gegevens (met inbegrip van beelden) door OSTEND SAILING en de deelnemers zullen worden gebruikt om de onderlinge communicatie en o.m. de veiligheid op zee te verbeteren (b.v. door de aanmaak van een What's app-groep).

Elke deelnemer dient verzekerd te zijn via het lidmaatschap van zijn eigen club en staat in voor eventuele schade veroorzaakt aan andere deelnemers.

Alvast dank aan de bezoekers om hun boten tegen uiterlijk 2 juni van het strand te halen om de organisatie van ons botenpark niet te storen.