Word nu lid

Ostend Sailing Boot Camp voor wedstrijdzeilers 2022

 

Van 23 april t.e.m. 30 mei 2022.Logo Ostend Sailing Academy

Ideale voorbereiding voor het zeilseizoen tijdens 4-tal week-ends (1 dag per WE) met workshops en clinics over het materiaal, de regeling van de boten, de tactiek, de fysieke gesteldheid van de bemanning, de reglementen en tips & tricks voor de wedstrijdzeilers, én oefenwedstrijden.

Inschrijving via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met dank aan Laurent Verbeeck en het CATACARE-team voor de steun ! AGENDA (voor wijzigingen vatbaar)thumb_post-2015-07.jpg

 Zaterdag 23 april:

  • Start BOOT CAMP – - boten welkom op het strand bij OSTEND SAILING voor onderhoud en check van uw materiaal door CATACARE

 

30 april - 7 mei - 14 mei - 21 mei :

  • Clinic 1 en Oefenwedstrijd : tips & tricks - Sebbe Godefroid, (Trainer A)
  • Clinic 2 en Oefenwedstrijd : boat handling - Laurent Verbeeck (Trainer B)
  • Clinic 3 en Oefenwedstrijd : tactics - Laurent Verbeeck (Trainer B)
  • Oefenwedstrijden en debriefing : Luc Hennebel (Trainer B) en Koen Hollevoet (Trainer B)

 

30 mei:

  • Einde BOOT CAMP - alle bezoekers nemenStoomcursus_Z01808.jpg hun boot van het strand

 

Inschrijvingen :

Gelieve een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 25 februari.

 

DEELNAMEVOORWAARDEN

Dankzij de gewaardeerde medewerking van CATACARE houden we onze deelname in kosten beperkt tot een eenmalige bijdrage per persoon van 120 EUR voor niet-leden en 40 EUR voor leden.Boot_Camp_2021_leren_starten.jpg

 

De sessies gaan in principe door op zaterdag met zondag als reservedag. Deelnemers zullen ten laatste 48 uur op voorhand ingelicht worden over het concrete programma. 

Deze BOOT CAMP gaat door van zodra er 8 deelnemende boten zijn. Voornoemde agenda is voorlopig en kan aangepast worden in functie van de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van coaches en lesgevers, die indien nodig kunnen worden vervangen.

De deelnemers gaan uitdrukkelijk akkoord dat hun persoonlijke gegevens (met inbegrip van beeldenl) door OSTEND SAILING en de deelnemers zullen worden gebruikt om de onderlinge communicatie en o.m. de veiligheid op zee te verbeteren (b.v. door de aanmaak van een What's app-groep).

Elke deelnemer dient verzekerd te zijn via het lidmaatschap van zijn eigen club en staat in voor eventuele schade veroorzaakt aan andere deelnemers.

Alvast dank aan de bezoekers om hun boten tegen uiterlijk 30 mei van het strand te halen om de organisatie van ons botenpark niet te storen.