Word nu lid

Vragen of meldingen i.v.m. grensoverschrijdend gedrag ?

Club API Elisabeth MaddensBinnen onze club willen we dat iedereen zich veilig en gehoord voelt. Zie je of ervaar je grensoverschrijdend gedrag of heb je hieromtrent vragen, aarzel dan niet om dit met de API (Aanspreek Persoon Integriteit) te bespreken. De club-API is een laagdrempelig aanspreekpunt waarbij elke belanghebbende terecht kan met een vraag, een vermoeden of een klacht over grensoverschrijdend gedrag binnen de club. Dit kan gaan om discriminatie en pestgedrag, maar ook mishandeling of seksuele intimidatie. Onze club schaart zich achter de initiatieven van de watersportfederatie WWSV om dergelijke toestanden tijdig te identificeren en indien nodig, gepast actie te ondernemen.

Elisabeth Maddens, lid van onze club, volgde een specifieke opleiding voor Aanspreek Persoon Integriteit (API) en neemt met zorg deze functie op zich. Dit doet ze door te luisteren naar je vraag of verhaal, door jouw melding in alle discretie te behandelen en door advies te verlenen bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – alleen de API heeft toegang tot dit adres !