Word nu lid

Partners

Ostend Sailing dankt van harte zijn talrijke partners die hun volle steun betuigen bij de uitbouw van diverse watersportactiviteiten. Dankzij deze partners gaat Ostend Sailing verder met de inrichting van zijn accommodatie op het strand van Oosteroever met een bijzondere aandacht voor de zeilschool en catamaranstoomcursussen voor volwassenen. De leden kunnen ook genieten van een groter aanbod aan activiteiten zoals privé-lessen voor catamaranzeilers, kiters en golfsurfers.
 

Gezocht:

Kandidaten sponsors 

Sailing Academy : 5-jarig contract met visibiliteit op alle zeilen van de lesboten Gold en Silver sponsors : 3-jarig contract met exclusiviteit voor bepaalde clubactiviteiten.
Voorwaarden op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel (0475)429365. 

Onze partners

Officiële partners

Interreg     Logo Seaconomics      logo Toerisme Vlaanderen       Logo Oostende   

Logo De Kust      West-Vlaanderen     Logo Westtoer 
Sectoriële partners

Logo wwsv    Logo BMA
Club House Sponsor

Beschikbaar
Sailing Academy Sponsor

Interesse om exclusieve sponsor te worden van onze Sailing Academy en gedurende 5 jaar uw bedrijf een grote visibiliteit te geven op alle zeilen van onze lesboten ?
Contacteer ons voor de voorwaarden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (0475)429365.
Gold sponsors

logo keyware large         Burco         Versluys
Silver sponsors

Logo Outsider Coast        FLINN         Onetowin           Logo HPLUS
Logistieke sponsors

logo Marina Yachting Center

Deweertsport.be logo

Logo Optiteamlogo catacare

 

Media partners

logo Varen    logo Clubracer