Word nu lid

16/oktober : Fin de Saison - win een catamaran zeilvakantie !

Het zeilseizoen van 2021 is bijna uitgezeild.  Tijd om nog eens een laatste baantje te zeilen op onze laatste terugkomdag van 2021, of om nog eens samen terug te blikken op die vele mooie momenten en al die nieuwe activiteiten die we dit jaar konden aanbieden. Daarom organiseren we op zaterdag 16 oktober een gezellige diner en verloten we onder de aanwezigen enkele mooie prijzen, waaronder een zeilvakantie in Griekenland !

 

FIN DE SAISON diner met heerlijk stoofvlees en frietjesOstend Sailing diner

Op Zaterdag 16 oktober sluiten we het zeilseizoen in schoonheid af met een gezellig samenzijn waarbij alle clubleden, familie, vrienden en sympathisanten van Ostend Sailing welkom zijn.  Voor de gelegenheid verwent het Phare East team ons met een heerlijke vlaamse stoofcarbonade met frietjes.  Iedereen is welkom vanaf 18u om alvast op te warmen bij een aperitiefje.  Om 19u schuiven we onze benen onder de tafel en genieten van een gezellige avond.

Het aantal plaatsen is beperkt.  Deelname in de onkosten (incl. een drankje) is 20 €/persoon.  Voor de vegetariërs onder ons wordt een lekker alternatief bereid.

Vooraf inschrijven is de boodschap en kan via deze link

 

Win een zeilvakantie naar Griekenland of één van onze andere mooie prijzen

Dank zij de sympathieke steun van High Tech Travel, dé reisspecialist voor hele leuke sportieve en luxe vakanties, verloten wij onder alle aanwezige actieve zeilers die minstens aan één van onze zeilactiviteiten hebben deelgenomen in 2021 (Terugkomdagen, initiaties, bootcamp, wedstrijd, clubuitstap, ...) een heuse zeilvakantie naar Griekenland !

Daarnaast zullen we nog verschillende andere prijzen voor zeilers en niet-zeilers verloten onder de aanwezigen.  Hiervoor ook alvast dank aan CATACARE

 

 High Tech Travel          WildWind logo              logo catacare