Word nu lid

18 Mei : AQUAWALKING LAUNCH EVENT - Ostend Sailing

Pour nos amis des clubs du Nord de la France, veuillez continuez ici sur notre page en français

 

AQUAWALKING, ofte 'Longe Côte' - ‘Zeewandelen’ is al een heuse rage in Frankrijk. : je wandelt in het zeewater tot aan je midden en doet tegelijkertijd met je armen een crawl/palm/roeibeweging. Tijdens de wintermaanden gingen enkele moedige leden van Ostend Sailing proeven van deze watersport bij onze vrienden in Noord-Frankrijk, de bakermat van de Longe Côte.  Hun enthousiasme werkte aanstekelijk en intussen hebben we al verschillende leden die regelmatig naar Frankrijk trekken, of de Franse begeleiders naar onze club weten te lokken.

 

    SCHRIJF JE NU HIER IN    

 

GEZONDHEID EN VITALITEIT VERZEKERD

Een zeewandeling van 45 minuten tot 1.5 uur is zeker een weerstandsport met een uitgesproken positief cardiologisch effect, verlaagt de bloeddruk, de stress en het cholesterolgehalte en spaart de gewrichten. Je verbrandt tot 600 calorieën per uur! Na zo’n verkwikkende sessie voel je je als herboren !

 

EEN AANSTEKELIJK SPORT

Gelet op het grote enthousiasme willen we graag ook in Oostende deze nieuwe watersport lanceren met de steun van Thomas Wallyn (stichter van de Longe Côte) en de clubs van Bray-Dunes, Zuydcoote, Leffrinckoucke én Sangatte. Daarom organiseert Ostend Sailing op 18 mei om 9 uur een groots AQUAWALKING LAUNCH EVENT waar iedereen kan kennis maken met deze nieuwe leuke sportactiviteit.

 

DOE MEE 

en maak kennis met deze leuke en gezonde nieuwe watersport.

We verzamelen om 9u00 aan ons clubhuis ; na het omkleden en een briefing van onze begeleiders over de veiligheid en de verschillende technieken om voort te bewegen, duiken we de zee in.

Na de verkwikkende zeewandeling, kun je nagenieten bij een Picon-vin-blanc en een BBQ worst uit het vuistje om de eerste honger te stillen.

 

Inschrijvingen kan nog tot 15 mei.

- Deelname  Aquawalking + 2 consumpties + BBQ worst = 10 euro

- Deelname  Aquawalking + 2 consumpties + BBQ worst + Huur isothermisch pak = 20 euro  (*)

(*) Een isothermisch pak is onontbeerlijk, maar heb je er (nog) geen, dan kun je er gerust een huren op het moment van je inschrijving.

Aanbevolen om zelf waterschoeisel te voorzien.

 

     SCHRIJF JE NU HIER IN    

 

 

.           WWSV logo      06 09 20L9997470.