Word nu lid

ENECO Clean Beach Cup 2021 - 12 sept

Zoals vele watersportclubs zal ook dit jaar Ostend Sailing vzw deelnemen aan de inmiddels bekendeEneco Beach Clen kids ENECO CLEAN BEACH CUP.

Het strand van Oosteroever is al vrij proper dankzij de voortdurende inspanning van velen zoals de Proper Strand Lopers en vele andere natuurliefhebbers, maar toch hierbij onze warme oproep om talrijk deel te nemen aan deze “clean up” en samen de problematiek rond het zwerfvuil onder de aandacht te brengen.

 

13u00 : Start van het event.  De zeilclub zal toegankelijk zijn voor iedereen

17u30 : mega groepsfoto met alle deelnemers aan deze opruimacties

17u45 : Franky Bauwens, gids bij het Marien Ecologisch Centrum, zal ons kort toespreken met een stand van zaken over de steeds toenemende “plastic soup”.

18u00 : einde van de activiteit

 

Help een handje mee en geniet van een gratis overnachting

Iedereen die overnacht op 11 of 12 september in Jeugdherberg De Ploate in Oostende of De Peerdevisser in Oostduinkerke én deelneemt aan de Eneco Clean Beach Cup, krijgt zijn of haar overnachting terugbetaald. Zo kan je er meteen ook een leuk weekendje van maken aan zee!
info en voorwaarden : https://www.jeugdherbergen.be/nl/blog/clean-beach-cup-2021
 
INSCHRIJVEN VOOR DEELNAME ENECO CLEAN BEACH CUP !

Deze activiteit is gratis maar om e.e.a. vlot te laten verlopen worden jullie vriendelijk uitgenodigd om voorafgaand te registreren via deze link naar inschrijfpagina van Eneco Clean Beach Cup (Kies bij Locatie “België” en vervolgens “Ostend Sailing” !) 

Dit initiatief werd genomen door Natuurpunt Middenkust, Horizon Educatief, Marien Ecologisch Centrum en Ostend Sailing in samenwerking met Phare East en de Vlaamse Jeugdherbergen