Word nu lid

Ostend Sailing versterkt samenwerking met Belgian Blokart Club

Zeilwagenrijden is dé sport bij uitstek om als zeiler “sportief” te overwinteren. Sommige leden hebben hiervan vorige winter al kunnen proeven hetzij op de zeilwagens van de club hetzij op BLOKARTS.

In 2020 ontstond een eerste initiatief om samen met de Belgian Blokart Club (BBC) het Open Belgisch Kampioenschap Blokart te organiseren in onze club.  Helaas stak Corona op de vooravond van het  kampioenschap een stokje in de wielen, en moest alles in allerijl afgelast worden.  Maar de goesting om samen verder te werken bleef overeind.

De bestaande samenwerking met de BBC en zijn nieuw bestuur wordt vanaf dit winterseizoen versterkt. Onze leden kunnen gratis komen testrijden op Blokarts tijdens eerstvolgende activiteiten van de BBC die zullen doorgaan op het strand voor onze club. Alle leden (ook sympathiserende) zijn alvast welkom op volgende dagen :

  • 16 oktober vanaf 15u00 (LW om 17u35)  --> Aansluitend kun je deelnemen aan ons Fin de Saison event  !! (voor meer info en inschrijving zie link)
  • 30 oktober vanaf 13u00 (LW om 15u49)

Ga gerust ook eens een kijkje nemen op de webpagina van BBC (link).

Je kan meteen ook lid worden van de BBC en aldus deelnemen aan clinics en wedstrijden.  Omgekeerd zien we dat BBC leden die na de sport in onze club willen nagenieten ook lid worden van Ostend Sailing. Een mooie synergie dus !